|
Yazar |
Mesaj |
ADMİN
|
Konu: Haftanın konuğu ecolis Salı Mart 03, 2009 11:09 pm |
|
|
Merhaba arkadaşlar bu haftaki konuğumuz sevgili abim ecolis (Ali) sorularınız fazla özele kaçmamak üzere dilediyiniz şekilde sorabilirsiniz...Sorular aşağıdaki kurallar uygun olmalıdır...;
1-Alaycı mesajlar, 2-Fazla özel mesajlar, 3-Argo ve sokak ağzı kullanmak yasaktır
ilk soruyu ben sorayım... Evet sayın ecolis forumumuz sizce nasıl daha iyi olabilirmi yada üye kazandıracak bir fikriniz varmı...
En son NEHİRMAN tarafından C.tesi Mart 07, 2009 8:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
|
|
Üye
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Perş. Mart 05, 2009 1:06 am |
|
|
Bende bir soru sorayım bari; Yurt dışına hiç gittinizmi gittiyseniz nereye nasıl yerler oralar hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşırmısınız... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 5:09 pm |
|
|
- NEHİRMAN demiş ki:
- Merhaba arkadaşlar bu haftaki konuğumuz sevgili abim ecolis (Ali) sorularınız fazla özele kaçmamak üzere dilediyiniz şekilde sorabilirsiniz...Sorular aşağıdaki kurallar uygun olmalıdır...;
1-Alaycı mesajlar, 2-Fazla özel mesajlar, 3-kötü laflar yasaktır evet ilk soruyu ben sorayım...
Evet sayın ecolis forumumuz sizce nasıl daha iyi olabilirmi yada üye kazandıracak bir fikriniz varmı... Bu forumda ilk konuk olma şerefini bana layık gördüyünüz için öncelikle teşekkür ediyorum. Ben internetin bilgi edinme amaçlı olması kaydı ile her türlü kullanımını destekliyorum.bu nedenle sevilen forumun ileride daha çok katılımlı fikirlerin yarıştığı bir forum olmasını temenni ediyorum.Bu gün itibarı ile sevilen forum daha yolun başında ve bilgi düzeyi yüksek üyelere ihtiyacı vardır. sevilen foruma başarılar diliyorum....... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 5:23 pm |
|
|
- the_cyprus demiş ki:
- Bende bir soru sorayım bari;
Yurt dışına hiç gittinizmi gittiyseniz nereye nasıl yerler oralar hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşırmısınız... bari derken eyer sizi biri sormaya zorladıysa bilelim madem soru sordunuz bari cevaplıyalım ; yurdışına işçi olarak gittim arapça dil avantajım sebebiyle arabistan ve kuveytte çalıştım.iş ve para kazanmak amaçlı olunca yurt dışı anlamsız geliyor.suudi ve kuveyt şeriatla yönetilen ülkeler olduğundan sosyal hayat arabistanda yok denecek kadar kuveyt ise krallık + cumhuriyet le yönetildiyi için arabistana oranla sosyal hayat daha yüksektir.İklim ve yönetim şekilleri göz önüne alındığında ne ne seyahat nede işçi olarak gidilecek ülkeler deyillerdir. |
|
|
|
Üye
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 5:34 pm |
|
|
Merhaba sayın ecolis sorum şu ileriye dönük bir amacınız bir hedefiniz varmı mesela ''ben bunu yapacağım' dediyiniz bir şey (eyer özelse ceyaplamayabilirsiniz size kalmış..) |
|
|
|
Üye
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 5:37 pm |
|
|
Selam; ecolis nedir anlamını bizimle paylaşmanız mümkünmü..? |
|
|
|
Yeni Üye
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 5:39 pm |
|
|
bizimle unutamadığınız bir anınızı paylaşırmısınız ... |
|
|
|
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 7:33 pm |
|
|
- ilk_defa_1i demiş ki:
- Merhaba sayın ecolis sorum şu ileriye dönük bir amacınız bir hedefiniz varmı mesela ''ben bunu yapacağım' dediyiniz bir şey (eyer özelse ceyaplamayabilirsiniz size kalmış..)
Evet sayın Ali ilerisi için hedefim hedeflerim var.Başlıca hedefim hatayda bir iş sahibi olup gurbetten kurtulmak.Daha sonra savunduğum ideoloji yolunda elimden geldiyince çalışmak istiyorum. |
|
|
|
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 7:35 pm |
|
|
- celal demiş ki:
- Selam; ecolis nedir anlamını bizimle paylaşmanız mümkünmü..?
Selam; kızım , eşim ve benim adımın kısaltmalarından elde ettiyim bir nick name dir uzun süredir kullanıyorum. |
|
|
|
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Cuma Mart 06, 2009 7:40 pm |
|
|
- özgürlük demiş ki:
- bizimle unutamadığınız bir anınızı paylaşırmısınız ...
ilk aklıma gelen frensiz bir bisikletle 4 arkadaş iniş aşağı hızlıca giderken bisikletimizin devrilmesi ve yaklaşık 20 metre sürüklenmesinden sonra yaralar içinde eve gittiyin an unutmadığım anılarımdandır . |
|
|
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Haftanın konuğu ecolis Ptsi Mart 09, 2009 11:21 am |
|
|
Ve hafta bitti konu kilit... |
|
|
|