ADMİN
|
Konu: Dost Siteler... Cuma Şub. 27, 2009 5:54 pm |
|
|
Deyerli üyelerimiz,bu topik SEVİLEN FORUM'un dost sitelerini tanıtma amaçlı açılmıştır bu bölüme üyeler yazı yazamaz ve konu açamazlar.Eyer bir siteniz var ise ve bizim dost sitelmiz olmak istiyorsanız bana veya yönetimden birine özel mesajla sitenizin adresini vermeniz gerekiyor.Sitenizin içeriyi kontrol edildikten sonra buraya eklenecektir.
SEVİLEN FORUM YÖNETİMİ
En son NEHİRMAN tarafından Perş. Mart 05, 2009 3:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Dost Siteler... C.tesi Şub. 28, 2009 1:36 am |
|
|
Evet ilk dost sitemizi tanıtmaktan gurur duyuyorum bu site en sevdiyim insnlardan birine ait oyun üzerine kurulmuş bir site,eyer oyuna merakınız varsa kesinlikle tavsiyemizdir işte adres:
SENİN DÜNYAN
Forum sahibi: Sayın ÖNDER Bey (kral 89)
SEVİLEN FORUM
En son NEHİRMAN tarafından Paz Mart 15, 2009 5:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Dost Siteler... Paz Mart 08, 2009 1:29 am |
|
|
İkinci dost sitemiz bizzat bana ait özel bir site üyelik falan yok kendim yönetiyorum içinde kendi yazdığım şiirler dahil herşey var uğramadan geçmeyin...
TIKLAYIN VE GİRİN |
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Dost Siteler... Paz Mart 15, 2009 4:57 pm |
|
|
Merhaba arkadaşlar işte üçüncü dost sitemiz oyun üzerine kurulu bir forum seveceyinize eminim...
BİZİM DÜNYA |
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Dost Siteler... C.tesi Mart 21, 2009 9:13 pm |
|
|
Bitefight oyununda iyi kalanlardan biri Turkish_Fire [ALoNe]
ALoNe
Site sahibi : Deyerli üyemiz sayın TheLegend |
|
ADMİN
|
Konu: Geri: Dost Siteler... Perş. Mart 26, 2009 1:49 pm |
|
|
İşte her türlü konuyu tartışıp konuşabilleceyiniz ,en güzel paylaşımların adresi,üstelik gelişmiş versiyon... MAVİ NEHİR Site sahibi : prince ( eser) |
|